24/02/2011

Concurs d'espots en xarxes socials

L'organitza la confederació estatal dels centres juvenils Don Bosco, entitat membre del CNJC.
Per tercer any consecutiu la Confederació Don Bosco llença Protagonitza't III, el concurs d'espots de prevenció de l'inici del consum d'alcohol en xarxes socials. Els  espots hauran de sensibilitzar i informar a nens, nenes i adolescents d'edat compresa entre els 10 i 14 anys, sobre els danys associats a l'alcohol i prevenir l'inici de consum d'aquest.

Hi podran participar grups de joves entre els 14 i els 30 anys. No obstant això, l'equip creatiu (responsable del guió i desenvolupament de la creació de l'espot) haurà d'estar format exclusivament per joves d'entre 14 i 18 anys.

Els espots  podran estar gravats amb la càmera d'un telèfon mòbil, PDA o càmera fotogràfica digital.

El termini d'inscripció finalitza el 13 de maig de 2011, divendres, a les 12,00h (a. m.).

És necessari emplenar una Fitxa d'inscripció per cada obra que es present i l'Autorització paterna dels participants menors d'edat que trobareu a:  http://www.confedonbosco.org./protagonizate3

Aquesta documentació podrà remetre's directament a la Confederació Don Bosco o a la Federació Don Bosco de Catalunya: protagonizate@confedonbosco.org    fed.catalunya@confedonbosco.org info@federaciodonbosco.com

Un cop rebuda la inscripció, l'organització es posarà en contacte amb els participants facilitant accés a un espai privat en Internet perquè aquests puguin lliurar l'espot, en el temps indicat per l'organització.

Hi han dos premis
Premi del jurat al millor espot: : Una càmera de vídeo Bloggie de Sony i 3 Ipods per als membres del grup.
Premi del públic al millor espot: Una càmera de vídeo Bloggie de Sony i 3 Ipods per als membres del grup.

Més informació: http://www.confedonbosco.org/protagonizate3

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.