Actualitat

24/02/2011

Concurs d'espots en xarxes socials

L'organitza la confederaci贸 estatal dels centres juvenils Don Bosco, entitat membre del CNJC.
Per tercer any consecutiu la Confederaci贸 Don Bosco llen莽a Protagonitza't III, el concurs d'espots de prevenci贸 de l'inici del consum d'alcohol en xarxes socials. Els聽 espots hauran de sensibilitzar i informar a nens, nenes i adolescents d'edat compresa entre els 10 i 14 anys, sobre els danys associats a l'alcohol i prevenir l'inici de consum d'aquest.

Hi podran participar grups de joves entre els 14 i els 30 anys. No obstant aix貌, l'equip creatiu (responsable del gui贸 i desenvolupament de la creaci贸 de l'espot) haur脿 d'estar format exclusivament per joves d'entre 14 i 18 anys.

Els espots聽 podran estar gravats amb la c脿mera d'un tel猫fon m貌bil, PDA o c脿mera fotogr脿fica digital.

El termini d'inscripci贸 finalitza el 13 de maig de 2011, divendres, a les 12,00h (a. m.).

脡s necessari emplenar una Fitxa d'inscripci贸 per cada obra que es present i l'Autoritzaci贸 paterna dels participants menors d'edat que trobareu a: 聽http://www.confedonbosco.org./protagonizate3

Aquesta documentaci贸 podr脿 remetre's directament a la Confederaci贸 Don Bosco o a la Federaci贸 Don Bosco de Catalunya: protagonizate@confedonbosco.org聽聽聽 fed.catalunya@confedonbosco.org info@federaciodonbosco.com

Un cop rebuda la inscripci贸, l'organitzaci贸 es posar脿 en contacte amb els participants facilitant acc茅s a un espai privat en Internet perqu猫 aquests puguin lliurar l'espot, en el temps indicat per l'organitzaci贸.

Hi han dos premis
Premi del jurat al millor espot: : Una c脿mera de v铆deo Bloggie de Sony i 3 Ipods per als membres del grup.
Premi del p煤blic al millor espot: Una c脿mera de v铆deo Bloggie de Sony i 3 Ipods per als membres del grup.

M茅s informaci贸: http://www.confedonbosco.org/protagonizate3

Subscriu-te!