13/06/2016

Coneix les propostes de candidats i candidates joves al debat "Fem un pas endavant"

El Consell de la Joventut de Barcelona i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya organitzen, el proper dimecres 15 de juny a les 19h, un debat entre els candidats i les candidates joves dels partits polítics catalans amb representació al Congrés, amb motiu de la celebració de les Eleccions Generals el 26 de juny.

L'acte “Fem un pas endavant” tindrà lloc al pati de la Casa Orlandai i comptarà amb la participació de Montserrat Mompió (En Comú Podem), Xavier Roger (Esquerra Republicana de Catalunya), Renato Marín (Partit dels Socialistes de Catalunya), Pere Canal (Convergència Democràtica de Catalunya), Anna Clara Martínez (Ciutadans) i Carlo Angrisano (Partit Popular).

Elisenda Rovira, periodista i coordinadora de l'Anuaria Mèdia.cat, s'encarregarà de la moderació i posarà sobre la taula els sis blocs temàtics sobre els quals els participants hauran de presentar les seves propostes: Educació i sistema educatiu, Gènere i LGTBI, Ocupació i precarització, Drets Civils i llibertats, Política exterior i Qualitat democràtica. El debat comptarà també amb un espai de participació obert on el públic podrà intervenir opinant, proposant i preguntant. 

Es podrà seguir a través de les xarxes socials amb el hashtag #DebatJove26J.
 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.