16/12/2013

Conferència de cloenda "Una mirada global sobre la joventut a Catalunya"

Tindrà lloc el dimecres 18 de desembre a les 18 h a la Seu de la Direcció General de Joventut i tanca el cicle "A contracorrent. L’impacte de la crisi en les trajectòries juvenils".

Aquest dimecres 18 de desembre se celebra la conferència "Una mirada global sobre la joventut a Catalunya" que tanca el cicle  “A contracorrent. L’ impacte de la crisi en les trajectòries juvenils” organitzat per la Direcció General de Joventut. Tindrà lloc a les 18 h a la Seu de la Direcció General de Joventut (veure programa). Cal inscripció prèvia. 

El cicle de conferències ofereix els resultats de l’Informe general de l’Enquesta a la joventut de Catalunya 2012 (EJC12). L'EJC12 és una estadística oficial de la Generalitat de Catalunya, i la seva anàlisi ha estat realitzada per un equip d’especialistes en cadascun dels àmbits estudiats (Més informació sobre l'Enquesta a la joventut de Catalunya).

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.