18/09/2018

Connectem-nos! Setamana Europea de la Mobilitat 2018

El CNJC estem duent a terme un estudi per tal de conèixer les necessitats específiques del jovent a Catalunya en relació amb la xarxa de transport públic.

Volem posar sobre la taula les problemàtiques del jovent al territori i incidir en la configuració d’un millor model de transport, més vertebrat, i que arribi a tots els pobles i comarques de Catalunya.

La mobilitat és un pilar fonamental per a l’emancipació del jovent, així com l’educació, el treball, la salut o l’accés a l‘habitatge. Volem construir un model públic de mobilitat més eficaç, equitatiu, sostenible i accessible!

Per aquest motiu us demanem que col·laboreu amb la vostra aportació al següent formulari i amb la difusió de l‘etiqueta #Connectemnos!.

A banda, en motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat 2018, estem duent a terme una campanya per tal d'assenyalar els punts negres de la xarxa ferroviària. Ajudeu-nos a fer-ho possible! 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.