29/10/2019

El Consell estem al servei de les entitats!

El CNJC volem conèixer quines són les necessitats de les diferents entitats que formen part de la plataforma i de cada una de les associacions juvenils membres d’aquestes. Volem fer una diagnosi que ens ajudi a donar una resposta més acurada a les realitats associatives, ja sigui en l'oferta de formacions i facilitacions de la borsa del CNJC, o en altres aspectes que creieu que el CNJC hauria d'oferir.

Aquí teniu l'enllaç per respondre al formulari. En tindreu prou amb 10 minuts en omplir-ho, i a més ho podeu contestar també des del mòbil!
 
No necessitem una resposta per entitat, sinó que, com més respostes tinguem, millor. Com més punts de vista incloem en la diagnosi, més detallada serà la detecció de necessitats!

El formulari estarà obert fins el proper diumenge 17 de novembre.  No ho deixeu per l'últim moment! Si teniu algun dubte feu-nos-el arribar a través del correu electrònic.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.