16/01/2017

Constituït el grup motor que coliderarà l'elaboració de la 4a Carta Catalana de la Joventut!

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i les entitats membres seguim impulsant el procés per elaborar una nova Carta Catalana de la Joventut, la quarta.

Dijous dia 12 de gener vam constituir definitivament el Grup Motor. El grup està format per 13 entitats membres del Consell que han decidit implicar-se per coliderar, juntament amb el secretariat del CNJC, aquest procés participatiu que busca recollir les inquietuds i propostes de les persones joves catalanes per, posteriorment, fer-les arribar i incidir en tots els agents que correspongui.
Durant la reunió es van debatre i començar a definir les diferents dimensions que a priori hauran de contemplar i quedar recollides a la Carta Catalana, el Congrés de la Joventut que es realitzarà durant el maig i el Pla d'Actuació Jove 2017-2020.

La raó de ser del Grup Motor
A través de reunions periòdiques ja programades, el grup motor assumirà una participació activa durant tot el procés d’elaboració de la 4a Carta Catalana de la Joventut. Així es busca fomentar la reflexió conjunta i que les entitats juvenils, pilar imprescindible d’aquest procés, puguin validar tots els passos i fer-hi aportacions per enriquir el procés participatiu. Al mateix temps, les entitats que integren el grup motor han assumit el compromís de donar visibilitat al procés entre els seus membres i difondre les diferents convocatòries de tallers i trobades al territori per tal d’aconseguir una participació elevada i plural.

La Carta Catalana és un projecte col·lectiu on les entitats hem de comprometre’ns per assegurar que el debat arriba a les bases i que totes les joves organitzades hi puguin tenir veu. Per tant, no tindria cap sentit engegar un procés participatiu d’aquestes característiques sense escoltar les propostes de les entitats membres del CNJC i implicar-les en el lideratge.


 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.