30/11/2020

Contra l'emergència habitacional, polítiques per a joves!

El Comitè Executiu del CNJC aprova una resolució que denuncia la situació de precarietat que pateixen les joves a Catalunya en matèria d’habitatge i insta a l’administració a emprendre mesures concretes per revertir aquesta situació.

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), que ha celebrat aquest dissabte el seu Comitè Executiu i la 40a Assemblea General Extraordinària. En aquest, del qual han estat convidades a participar a totes les entitats adherides, s’hi ha aprovat la resolució que porta per nom Davant la precarietat i l'emergència habitacional, polítiques d'habitatge per a joves. Aquesta, posa de manifest la situació de precarietat que pateix la gent jove en matèria d’habitatge. De fet, Guillermo Chirino, secretari del CNJC, ha defensat que “les dades publicades a la radiografia publicada pel mateix Consell i l’Observatori DESC visibilitzen una situació dramàtica a nivell històric en la matèria, i que, a més a més, s’ha vist agreujada per la crisi derivada de la pandèmia”.
 
Per tot, el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, es compromet a seguir treballant per fer incidència política i social, conscienciant i evidenciant la problemàtica existent i plantejant solucions i polítiques concretes per a revertir aquesta situació. A més, emplaça a l’administració pública a emprendre diferents accions i a activar mecanismes per facilitar el canvi necessari.

Podeu llegir la resolució aquí

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.