09/11/2016

Contribueixes a perpetuar les violències masclistes a les xarxes socials? Vine a descobrir-ho el 18 de novembre!

El proper 18 de novembre organitzem el taller gratuït “Perspectiva de gènere en els usos 2.0” en el marc del XII Fòrum Contra les Violències de Gènere impulsat per la Plataforma Unitària Contra les Violències de Gènere. L’activitat tindrà lloc de 17h a 19h a l’Espai Francesa Bonnemaison de Barcelona i estarà dinamitzada per l’Associació Candela, l’entitat Educació per a l’Acció Crítica (EdPAC) i la borsa de formadores del CNJC. L’objectiu és donar a conèixer i fer reflexionar sobre la influència que tenen els rols de gènere en l’ús de les noves tecnologies i les violències masclistes que generen les xarxes socials.

Un 11% per cent de les dones europees han patit  assetjament a través d’internet, les xarxes o el telèfon mòbil. Aquest fenomen afecta especialment a les joves d’entre 18 i 29 anys. Són dades d’un estudi de l’European Union Agency for Fundamental Rights. Davant d’aquesta realitat, el CNJC us proposem obrir el debat a través d’aquesta formació per tal de poder plantar cara a les noves expressions de violències masclistes que apareixen dia a dia a les xarxes socials.

El taller s’estructurarà en tres blocs:

> Violències masclistes entre el jovent i adaptació als nous mitjans de comunicació. A càrrec d’Associació Candela
> Joventut, usos d’internet i xarxes socials i violències masclistes que generen. A càrrec d’EdPAC
> Col·loqui conjunt i dinàmiques de reflexió. A càrrec de la borsa de formadores del  CNJC

El taller està organitzat per l’àrea de Gènere del CNJC en el marc de la campanya #ViolènciaenXarxes que impulsarem en motiu del 25-N, Dia Internacional contra la Violència envers les Dones. La participació és gratuïta però cal inscriure’s prèviament al Fòrum a través d’aquest enllaç. T’hi esperem!!


 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.