18/05/2018

Convocatòria de Comitè Executiu i 35a AGE

El proper 16 de juny es reunirà a Barcelona el Comitè Executiu del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i tindrà lloc la 35a Assemblea General Extraordinària (AGE).

La trobada es durà a terme a la Sala de plens del Districte de Les Corts (Pl. Comas, 18) a Barcelona. Un cop s’acabi, celebrarem la Festa de l’Associacionisme 2018 a la Plaça de Les Corts. Esteu convidades a un sopar gratuït per a les entitats (cal inscripció prèvia), a l’entrega dels Premis de l’Associacionisme Juvenil Català i al concert d’El Diluvi i PD Puerkas.
 

Recordatoris:
  • Les resolucions per debatre s'han de presentar a la secretaria del CNJC set dies hàbils abans del Comitè Executiu. Per causes degudament justificades o per la urgència del tema, la Mesa podrà acceptar la presentació de resolucions passat el termini, amb el consentiment del Comitè. Data límit: 06.06.2018 - 15:00h
  • La documentació de les candidatures als llocs vacants del Secretariat s’ha de presentar a l’oficina tècnica com a molt tard 24h abans que comenci l’AGE. Tot i així, agrairem que ens la feu arribar abans per poder-la enviar amb antelació a les entitats. En cas de voler presentar una candidatura poseu-vos en contacte amb nosaltres i us facilitarem els models i llistat de documentació que cal aportar.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.