09/11/2016

Obrim convocatòria per dissenyar el procés participatiu de la 4a Carta Catalana de la Joventut

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) activem el procés per elaborar la 4a Carta Catalana de la Joventut i el Pla d'Actuació Jove 2017-2020, tal i com es va aprovar en Comitè Executiu el novembre de 2015 (resolució Per una nova Carta Catalana). 

Així doncs, obrim convocatòria pública per seleccionar un equip que dissenyi i desenvolupi el procés participatiu que requereix la redacció de la Carta Catalana de la Joventut i el Pla d'Actuació Jove. Aquesta convocatòria s'adreça a grups de recerca, entitats i/o empreses especialitzades en recerca social i processos participatius juvenils. El termini de rpesentació de propostes finalitzarà el 5/12/2016 (inclòs).

Podeu consultar tots els detalls (objecte, destinatari, finalitats, fases, pressupost, etc.) al document adjunt.

Les Cartes Catalanes de la Joventut recullen el marc teòric d’anàlisi de la realitat juvenil del país i propostes polítiques per transformar-lo. És un document consensuat fruit de la participació transversal de joves i entitats juvenils d'arreu del territori que permet apuntar als grans debats i discussions que preocupen a aquest col·lectiu.

El Pla d'Actuació Jove recull les accions i objectius operatius que desenvoluparan durant els propers 3 anys les organitzacions juvenils per poder assolir els objectius i reptes que es fixa el Pla Nacional de Joventut 2010-2020.

Documents adjunts 
AdjuntMida
PDF icon convocatoria_cartacatalana.pdf487.6 KB

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.