05/07/2018

Convocatòria per gaudir d'una formació per a Ambaixadors/es Juvenils el setembre

Si tens entre 18 i 25 anys et pots convertir en Ambaixador/a Juvenil de l’Associació Europea d’Informació i Assessorament Juvenil (ERYICA) i representar aquesta xarxa en diferents esdeveniments i activitats a través d’Europa. Segueix llegint i afanyat! La formació tindrà lloc a Alacant del 17 al 22 de setembre.

Requisits:

  • Tenir entre 18 i 25 anys
  • Ser actiu/activa en la seva comunitat
  • Apassionat/da de la informació juvenil, l’accés del jovent als seus drets i a l’accés a la informació
  • Motivació per parlar en públic sobre informació juvenil
  • Nivell mig d’anglès (B1)
Logística:

La formació durarà 4 dies complets, però s’hi sumaran els dies de viatge d’anada i tornada, esdevenint un total de 6 dies per als participants. 
Per a la realització d’aquesta formació es cobriran les despeses de transport, allotjament, manutenció i assegurança.

Els objectius del curs de formació són:

  1. Augmentar la conscienciació dels i les ambaixadors/es juvenils en la importació dels drets de les persones joves a la informació, tant com un dret essencial com un prerequisit per a l’accés als seus drets.
  2. Incrementar les competències i habilitats dels i les joves per difondre el missatge entre els seus iguals, als mitjans de comunicació i als representants polítics.
  3. Enfortir la cooperació entre joves que provenen de diferents parts d’Europa al promoure unes actituds obertes com a diferents experiències culturals.
  4. Incrementar el coneixement de la xarxa ERYICA i els beneficis que la informació juvenil té per als i les joves, habilitant-los per romandre com a ambaixadors juvenils d’ERYICA una vegada hagin completat la formació.
  5. Desenvolupar les habilitats en educació en mitjans de comunicació i informació i el pensament crític sobre la informació i la forma com el mal ús i la manipulació pot afectar els usuaris directes i indirectes. La formació incorporarà aspectes dels la campanya de la UNESCO MIL CLICKS i el discurs “Sense odi” del Consell d’Europa.
Envia la sol·licitud adjunta en aquesta notícia fins el dilluns 9 de juliol (inclòs) via correu electrònic.

 

Documents adjunts 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.