30/07/2014

Crida per trobar projectes de bones pràctiques en l'àmbit de la joventut

L'Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut busca projectes! El termini màxim per rebre propostes és el 15 d’octubre.

Segur que coneixeu algun projecte que treballa amb joves o per als joves, executat de forma professional i rigorosa i que no té el reconeixement que mereix. Digues quin és! Pot ser de qualsevol municipi de Catalunya, amb independència del seu tamany o zona geogràfica, es pot dedicar a qualsevol tema que resulti d’interès per als joves i pot estar gestionat per l’administració, per empreses o per iniciatives associatives.

Per proposar-lo només cal que feu un comentari aquí, indicant el nom del projecte i alguna referència per poder-hi establir contacte. Per descomptat, podeu afegir-hi tota la informació que tingueu sobre ell. Si ho preferiu, podeu escriure un missatge electrònic a l’associació de professionals de joventut (info@joventut.info). El termini màxim per rebre propostes és el 15 d’octubre.

No hi ha límit per al tema, per la dimensió, per la ubicació ni per la titularitat del projecte. Però hi ha un especial interès a rebre projectes poc coneguts, que no s’han explicat públicament més enllà del seu àmbit d’aplicació. Volen descobrir les perles de les polítiques de joventut.

I posats a demanar, fixeu-vos en els territoris i en els temes que no estan coberts per cap dels tretze projectes que avui tenen a la plataforma. Els interessa, per tant, trobar bons projectes a les Terres de l’Ebre i als municipis del Pirineu; l’atenció als joves ha d’arribar a tots els racons del país.

Seria també molt interessant trobar projectes sobre serveis públics adreçats a joves gestionats de forma externalitzada per part d’empreses o d’associacions. La majoria de projectes que tenen es gestionen des d’organismes públics, i no ens podem creure que no n’hi hagi més dels primers, que mereixin figurar en un recull de bones pràctiques.

I quines són actualment les preocupacions més agudes dels joves? Segurament  l’ocupació i l’habitatge, oi? Doncs no tenen cap projecte de bones pràctiques que proposi actuacions en aquests dos àmbits. Regireu el país i trobeu-ne algun. Segur que existeix, i està esperant que el descobrim i el fem públic.

Entre l’estiu i la tardor revisaran tots els projectes que ens vulgueu anar indicant i seleccionaran els que millor s’adiguin amb els objectius de la plataforma. Estigueu atents, perquè ben aviat tindran nous projectes per ampliar i fer grossa la nostra bossa de bones pràctiques. Contribuïu amb les vostres propostes a eixamplar la llista. Compartiu el vostre coneixement.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.