Actualitat

17/01/2011

Curs de formaci贸 de facilitadors a Budapest

Enfocat en educaci贸 no formal. El termini d'inscripci贸 acaba el 23 de gener.
El F貌rum Europeu de la Joventut (YFJ) organitza, del 21 al 29 de mar莽 de 2011 (dates d'arribada i sortida) un curs de formaci贸 per a facilitadors que participen en l'educaci贸 no formal amb joves al Centre Europeu de la Joventut, a聽 Budapest.

El curs est脿 dirigit a personal voluntari o membres d'organitzacions internacionals no governamentals de joves i altres xarxes de joves que estan duent a terme la formaci贸 ocasional i altres activitats educatives per als joves.

Tots els interessats hauran de presentar una sol licitud en l铆nia, completant el formulari de sol licitud a trav茅s d'aquest enlla莽: http://youthapplications.coe.int/ i adjuntar una carta de suport de la seva organitzaci贸.

Per a m茅s informaci贸 sobre el curs, consulteu el document de presentaci贸 a l'arxiu adjunt del seg毛nt enlla莽: http://intranet.youthforum.org/newsletters/node/6464

La data l铆mit per a la recepci贸 de sol.licituds 茅s el 23 gener. Per a qualsevol pregunta sobre inscripcions o problemes per accedir a la plataforma, contacteu amb Jackie Lubelli a jackie.lubelli@coe.int.

Subscriu-te!