17/01/2011

Curs de formació de facilitadors a Budapest

Enfocat en educació no formal. El termini d'inscripció acaba el 23 de gener.
El Fòrum Europeu de la Joventut (YFJ) organitza, del 21 al 29 de març de 2011 (dates d'arribada i sortida) un curs de formació per a facilitadors que participen en l'educació no formal amb joves al Centre Europeu de la Joventut, a  Budapest.

El curs està dirigit a personal voluntari o membres d'organitzacions internacionals no governamentals de joves i altres xarxes de joves que estan duent a terme la formació ocasional i altres activitats educatives per als joves.

Tots els interessats hauran de presentar una sol licitud en línia, completant el formulari de sol licitud a través d'aquest enllaç: http://youthapplications.coe.int/ i adjuntar una carta de suport de la seva organització.

Per a més informació sobre el curs, consulteu el document de presentació a l'arxiu adjunt del segënt enllaç: http://intranet.youthforum.org/newsletters/node/6464

La data límit per a la recepció de sol.licituds és el 23 gener. Per a qualsevol pregunta sobre inscripcions o problemes per accedir a la plataforma, contacteu amb Jackie Lubelli a jackie.lubelli@coe.int.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.