Actualitat

02/09/2011

Curs de formació sobre voluntariat europeu, a Bulgària

Es titula "La construcció de la cooperació euromediterrània a través del Servei de Voluntariat Europeu" i serà del 9 al 15 de setembre.
Us fem arribar la convocatòria per participar al Curs de formació "La construcció de la cooperació euromediterrània a través del Servei de Voluntariat Europeu" organitzat per l'Associació "International Initiatives for Cooperation" de Bulgaria. El curs tindrà lloc del proper 9 al 15 de setembre a Razlog (Bulgaria). La participació requereix un coneixement suficient de l'anglès.

 
El projecte "La construcció de la cooperació euromediterrània a través del Servei de Voluntariat Europeu" és un curs de capacitació internacional que ajudarà als joves i líders juvenils a ampliar els seus coneixements i habilitats en la preparació, execució i avaluació de projectes del SVE. Els principals objectius del projecte són: millorar la qualitat dels projectes del SVE mitjançant la prestació de les competències necessàries i l'enfortiment de la cooperació entre organitzacions europees i de la Mediterrània en el marc de les activitats del SVE. Durant el curs de formació de vuit dies que es celebrarà a la ciutat de Razlog, Bulgària, hi assistiran 25 joves i líders juvenils de 13 països (Bulgària, Alemanya, Grècia, Egipte, Catalunya, Itàlia, Jordània, Letònia, Líban, Polònia, Tunísia, Finlàndia i Suècia). Per assegurar el màxim èxit de la formació es proposa el treball amb mètodes d'educació no formal, com grups de treball, presentacions, jocs de rol, estudis de casos, simulacions i reunions amb antics i actuals voluntaris del SVE, l’intercanvi d'experiències, bones i males pràctiques amb les organitzacions que executen i participen en activitats del programa.
 
Adjunt podeu trobar el programa detallat, en anglès.
 
La participació a l'activitat és gratuïta, excepte pel desplaçament, que el/la participant haurà d'assumir en un 30% del cost total (sempre que el cost no sobrepassi els 250€). 

Per a més informació sobre l'activitat no dubteu en contactar-nos. Les persones interessades han de tenir el suport explícit de l’entitat del CNJC de la que formen part i poden fer arribar la seva candidatura al correu electrònic internacional@cnjc.

Documents adjunts 
AdjuntMida
Microsoft Office document icon Curs voluntariat Bulgària42 KB

Subscriu-te!