03/05/2017

El CNJC #CridempelSàhara

Sàhara Dempeus va llançar ahir la campanya #CridempelSàhara a través de les xarxes socials, en solidaritat amb la lluita del poble sahrauí i la invisibilització de la seva causa als mitjans de comunicació.

Amb aquesta campanya volem denunciar la passivitat de les institucions responsables davant la realitat que viu el poble sahrauí i la necessitat de mantenir lluites de resistència tant als Territoris Ocupats com als Campaments de Refugiades. L'ONU i la Minurso no han celebrat el referèndum i han permès violacions als drets humans; el Marroc ha reprimit sistemàticament el poble sahrauí i n’ha violat els seus drets fonamentals; l’Estat espanyol s’ha mantingut al marge d’un conflicte del qual n’és directament responsable i el govern de la Generalitat de Catalunya continua fent negocis amb el Marroc, malgrat que s’ha posicionat a favor del Sàhara.

Per aquest motiu, Sàhara Dempeus ha llençat una campanya a través de les xarxes socials amb l'objectiu de trencar el silenci mediàtic establert al voltant del conflicte, amb l'objectiu d'impulsar la sensibilització sobre la realitat que viu el poble sahrauí i les seves lluites de resistència.

Si vols ser part activa en la visibilització de la lluita i les injustícies que s'estan cometent, l’únic que has de fer és difondre a les xarxes socials una foto teva amb la boca tapada i amb el hashtag #CridempelSàhara escrit al dors de la mà!

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.