14/03/2014

Diàleg entre joves i candidats/eurodiputats organitzat per JEF

Aquest acte forma part d’una sèrie Diàlegs (Local Public Consultations) que s’estan duent a terme a diferents ciutats europees. El CNJC hi col·laborem.

Enguany la Joventut Europea Federalista (JEF) compleix 35 anys de treball a Catalunya i per celebrar-ho organitzen l'acte 'Diàleg entre joves i candidats/eurodiputats: Europa i atur juvenil' el proper divendres 21 de març. Aquest acte es divideix en dues parts:

16:30H: Diàleg entre joves i candidats a eurodiputats i/o eurodiputats: vine i participa en un debat juvenil que s’està reproduint a diferents ciutats europees i que en el cas de Barcelona se centrarà en l’atur juvenil. Podràs parlar amb els candidats/eurodiputats de tots els partits catalans amb representació al Parlament Europeu: Javi López (PSC), Ramon Tremosa (CIU), Representant a confirmar (PP), Jordi Solé (ERC) i Ernest Urtasun (ICV-EUiA).

19H: Presentació dels vídeos per promoure la participació de joves a les properes eleccions europees i la celebració del 35è ANIVERSARI de JEF CATALUNYA.
 
 
Les places són limitades, INSCRIU-TE (l’activitat és gratuïta però és IMPRESCINDIBLE la confirmació prèvia) clicant AQUÍ.

Consulteu el Programa complet AQUÍ.

L’activitat compta amb la col·laboració del Consell Nacional de Joventut de Catalunya (CNJC), el Consell de la Joventut de Barcelona,  la Fundació Ferrer i Guàrdia i JEF Europe; i el suport de la Comissió Europea, de l’ Open Society Foundation’ i de ‘Citizens for Europe’.
 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.