Actualitat

14/03/2014

Di脿leg entre joves i candidats/eurodiputats organitzat per JEF

Aquest acte forma part d鈥檜na s猫rie Di脿legs (Local Public Consultations) que s鈥檈stan duent a terme a diferents ciutats europees. El CNJC hi col路laborem.

Enguany la Joventut Europea Federalista (JEF)聽compleix聽35 anys聽de treball a Catalunya i per celebrar-ho organitzen l'acte 'Di脿leg entre joves聽i candidats/eurodiputats: Europa i atur juvenil'聽el proper聽divendres 21 de mar莽. Aquest acte es divideix en dues parts:

16:30H: Di脿leg entre joves i candidats a eurodiputats i/o eurodiputats:聽vine i participa en un debat juvenil que s鈥檈st脿 reproduint a diferents ciutats europees i que en el cas de Barcelona se centrar脿 en l鈥檃tur juvenil. Podr脿s parlar amb els candidats/eurodiputats de tots els partits catalans amb representaci贸 al Parlament Europeu:聽Javi L贸pez (PSC), Ramon Tremosa (CIU), Representant a confirmar (PP), Jordi Sol茅 (ERC) i Ernest Urtasun (ICV-EUiA).

19H: Presentaci贸 dels v铆deos聽per promoure la participaci贸 de joves a les properes eleccions europees i la聽celebraci贸 del 35猫 ANIVERSARI de JEF CATALUNYA.


Les places s贸n limitades,聽INSCRIU-TE聽(l鈥檃ctivitat 茅s gratu茂ta per貌 茅s IMPRESCINDIBLE la confirmaci贸 pr猫via) clicant聽AQU脥.

Consulteu el Programa complet聽AQU脥.

L鈥檃ctivitat compta amb la col路laboraci贸 del Consell Nacional de Joventut de Catalunya (CNJC), el Consell de la Joventut de Barcelona,聽 la Fundaci贸 Ferrer i Gu脿rdia i JEF Europe; i el suport de la Comissi贸 Europea, de l鈥 Open Society Foundation鈥 i de 鈥楥itizens for Europe鈥.

Subscriu-te!