17/09/2020

L’actualització pendent de l‘associacionisme juvenil: participació digital

No tots els efectes del confinament han estat catastròfics. Almenys n’hi ha un que ens ha portat a reflexionar molt. La distància social imposada per tal d’evitar nous contagis de Covid-19 ha fet incrementar les relacions telemàtiques i digitals en detriment de les activitats físiques. No només entre familiars i amistats, sinó també en els espais associatius.

Reunions telemàtiques, formacions i xerrades online, eines de treball col·laboratiu… Aquests són només alguns exemples de la infinitat de possibilitats que les noves tecnologies aporten a les entitats juvenils. Tanmateix, hem de prendre consciència de totes les eines que tenim a l’abast, triar bé quines utilitzar i aprofitar aquesta digitalització com a oportunitat per democratitzar les nostres entitats i transformar-les en més horitzontals i participatives.

Per aquest motiu, tenim l’orgull de presentar-vos el nou cicle “Diàlegs Digitals: l’actualització pendent de l’associacionisme juvenil”, on debatrem en profunditat sobre aquestes qüestions.

PROGRAMA

15 d'octubre de 2020.
La falsa neutralitat política dels espais digitals. Cap a una dictadura dels algoritmes?

22 d'octubre de 2020.
Cosir les bretxes digitals. El gran repte per a una participació virtual activa.

12 de novembre de 2020.
La participació digital és més democràtica? Límits i potencialitats en l'àmbit associatiu.

Les tres taules rodones tindran lloc a la Lleialtat Santsenca (C/Olzinelles, 31, Barcelona) de 19h a 21h, però també es podran seguir en streaming a través del nostre canal de YouTube.
Inscriu-te ara en aquest enllaç.
Més informació.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.