14/07/2016

Diem prou a la violència contra les dones!

El 18 de juliol a les 20h el CNJC i la Plataforma Contra les Violències de Gènere organitzem una concentració conjunta a la Plaça Sant Jaume de Barcelona en record a les víctimes de violència masclista d'aquest 2016. Diem prou a la violència masclista, una vulneració dels drets humans que neix de les relacions desiguals fomentades pel sistema patriarcal i que atempta directament contra la llibertat de les dones.

A través de la concentració, volem rebutjar i denunciar tant les morts que causa dia a dia la violència masclista com la resta d’expressions quotidianes que té i que massa sovint queden invisibilitzades i silenciades.

Us animem a participar a la concentració i a plantar-vos un cop més perquè cal un canvi social estructural i aquest canvi comença amb la denúncia i sensibilització diàries. Hervé Ramirez oferirà una actuació musical en record a les víctimes d’aquest 2016.

#ProuAgressions

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.