22/07/2013

Dimecres i dijous vinent se celebrarà el ple monogràfic del Parlament sobre joventut, tal com va demanar el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC)

El CNJC espera que els grups parlamentaris acullin bona part del document “Mesures concretes per a l’ocupació juvenil 2013-2014”, que els ha fet arribar.

Dimecres 24 i dijous 25 de juliol, se celebrarà el ple monogràfic del Parlament de Catalunya sobre la situació de la joventut, tal com va sol·licitar el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC). El CNJC espera que els grups parlamentaris acullin bona part de les propostes del document “Mesures concretes per a l’ocupació juvenil 2013-2014”, que els ha fet arribar. Aquest document té el consens de les entitats que formen part del CNJC.

Concretament, el document acull diferents propostes específiques per combatre l'atur juvenil i millorar les condicions laborals existents: creació d’un espai de concertació amb els agents socials; aplicació de la Garantia Juvenil europea; foment de l’autoocupació i el cooperativisme; mesures per a la millora de la formació, i mesures per a la millora de les condicions laborals. Podeu consultar el document complet aquí.

Sis grups parlamentaris, CiU, ERC, PSC, ICV-EUiA, C's i la CUP, van demanar la celebració del ple, tenint en compte la resolució aprovada per unanimitat a l'assemblea general ordinària del CNJC el passat 2 de març de 2013. En aquesta resolució (la podeu consultar aquí) el CNJC instava el Parlament a celebrar un ple monogràfic sobre joventut en el context de crisi econòmica. “Ens alegra que la sol·licitud hagi estat tan àmplia”, ha comentat el president del CNJC, Sergi Contreras. “És una oportunitat perquè es visualitzi la problemàtica de les persones joves, molt afectades per la crisi”, ha concretat Contreras i ha afegit: “Gràcies a la celebració del ple es podran posar sobre la taula les propostes del moviment associatiu i dels grups parlamentaris en matèria de joventut”.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.