19/03/2015

Disponible en línia la “Guia d'elaboració de Plans Locals de Joventut"

Aquest petit llibret, elaborat des del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i la Xarxa de Consells Locals, pretén aconsellar els Consells Locals de Joventut en els passos que cal seguir a l’hora de dissenyar i aplicar un Pla Local de Joventut.
 Ja és possible consultar en línia el darrer recurs de la Xarxa de Consells Locals de Joventut, la “Guia d’elaboració de Plans Locals de Joventut”.

Aquest petit llibret, elaborat des del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i la Xarxa de Consells Locals, pretén aconsellar els consells locals de joventut en els passos que cal seguir a l’hora de dissenyar i aplicar un Pla Local de Joventut.

L’ús de la guia és extensible a tot el jovent associat dels territoris de parla catalana i és complementari a publicacions prèvies, com ara la “Guia de dinamització del CLJ”, la guia “Què és i com es crea un CLJ” o la guia “Pas de CMJ a CLJ”.

El document és, doncs, una eina més per tal de facilitar la participació del col·lectiu juvenil en el disseny de les polítiques que els afecten. A més, busca animar els ajuntaments a cedir aquest espai de col·laboració amb el jovent dels seus municipis, pel que també és un document a tenir en compte des de l’administració.

Pots trobar la Guia clicant aquí.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.