29/06/2018

Donem la benvinguda als nous membres del Secretariat

En el marc de la 35a Assemblea General Extraordinària que va tenir lloc el passat dissabte dia 16 de juny, les entitats van escollir dos nous membres del Secretariat del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya.

Així doncs, en Marià Llop, del Consell Local de Joventut de Figueres i l’Estrella Claramunt, de l’Associació d’Estudiants Progressistes (AEP), a dia d’avui formen part de l’equip del Consell. També va ser reelegida l’actual Secretària Georgina Rodríguez, de Jove Cambra Internacional (JCI) per renovar mandat.

Des de l’equip tècnic i la resta del Secretariat els donem la benvinguda i els desitgem molts encerts en el nou càrrec que ocupen.

El mateix dissabte, també va tenir lloc el Comitè Executiu, en el que vam treballar a fons el Pla Estratègic 2019-2021 i vam aprovar la resolució “Sobre la repressió, els drets i les llibertats a l’Estat Espanyol”

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.