20/02/2019

Donem la benvinguda a la Joventut Multicultural Musulmana

Des del CNJC sempre hem reivindicat el rol de les entitats juvenils com a promotores de valors inclusius i d’igualtat. Creiem en un associacionisme juvenil que esdevingui un agent real de canvi per a la transformació social. És des d’aquest punt de partida des d’on treballem per a una societat més inclusiva i apostem fermament per la interculturalitat.

Aquesta visió intercultural prioritza reconèixer les diferències enlloc d’invisibilitzar-les sota una cultura dominant, i d’aquesta manera, pretén desenvolupar fórmules de convivència entre diferents grups culturals en igualtat de condicions i a través de les relacions basades en els principis d’igualtat, de diferència i d’interacció positiva.

Per aquest motiu, volem transmetre la nostra il·lusió davant l’entrada de la Joventut Multicultural Musulmana (JMM) com a nova entitat membre de ple dret del CNJC. Les entitats assistents a la 41a Assemblea General Ordinària del passat 16 de febrer a Vic van aprovar per unanimitat la seva arribada.

A més, la JMM va ser l’associació protagonista de l’Altaveu del mes de desembre de 2018:

“Fundada el 20 de març del 2014, Joventut Multicultural Musulmana ha estat una resposta imminent a la creixent necessitat de tenir una comunitat Juvenil musulmana a Catalunya. Des de l’inici JMM ha enfocat els seus objectius en l’educació, sent un dels àmbits més importants, contribuint a la cohesió social, servint d’unió entre l’Islam i totes les esferes que conformen la societat. Així com, oferint un espai als i a les joves per tal de facilitar el desenvolupament de la seva identitat.”

Segueix llegint l’entrevista...

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.