07/03/2017

El 8 de març, ens unim a l'Aturada Internacional de Dones!

El CNJC ens sumem a l'Aturada Internacional de Dones que es farà demà amb motiu del 8 de març, Dia de la dona treballadora, a més de cinquanta països. Està convocada de 12h a 12.30h del matí. Us animem a participar-hi!

Amb aquest gest, volem mostrar la unitat de les dones en contra de les desigualtats de gènere i les violències masclistes que encara es perpetuen. Cal cosir les diferents bretxes de gènere, que són fruit d'una societat fonamentada en valors patriarcals. En l'àmbit laboral cal posar fi a la desigualtat salarial, la precarització del treball femení, i les discriminacions per motiu de gènere, sexualitat, ètnia, classe o edat.

Per tot plegat, les dones ens plantem. Demà a les 12h atura't i fes sentir la teva veu! Si treballes en una empresa, organitza una concentració durant l'hora d'esmorzar. Si treballes a casa, deixa de fer la feina i penja una pancarta al balcó per mostrar la teva reivindicació. Si ets estudiant, surt de classe. També us animem a que, durant el dia, sortiu al carrer i assistiu a les manifestacions organitzades arreu del territori!

Us animem també a participar a la manifestació convocada per la Comissió Unitària pel 8 de març que sortirà a les 19:00h de plaça Universitat (Barcelona).

Entre totes, treballem per una societat no patriarcal, lliure de desigualtats i actituds sexistes!

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.