30/04/2014

El CNJC, al Consell d’organitzacions membre (COMEM) i a l’Assemblea General de l’European Youth Forum (YFJ)

Van tenir lloc el 25 i 26 d'abril i es van aprovar el pla de treball del nou curs, així com l’informe de gestió del secretariat sortint.Durant aquests dos dies, entre d’altres, es van aprovar el pla de treball del nou curs així com l’informe de gestió del secretariat sortint. També va tenir-hi lloc un espai de debat amb els candidats i candidates a les eleccions europees al Parlament Europeu, comptant amb la presència de diferents representants dels partits polítics.

Els delegats del CNJC, la Júlia Betrian i el Víctor Albert, van participar en les anomenades “Thematic Squares”, i una d’elles va tenir com a resultat una resolució urgent sobre la situació actual de la joventut a Ucraïna, aprovada per unanimitat i pels consells de joventut d’Ucraïna i de Rússia, presents al llarg de tota l’assemblea.

En darrer lloc, i com a conseqüència de l’adéu de Giuseppe Porcaro, es va ratificar l’elecció del nou gerent del YFJ, Allan Pall,de la Federation of Estonian Student Unions. Per últim, Vasiliki Alexandri va ser escollida nova membre del Secretariat del YFJ, per part de les joventuts del European People’s Party.  

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.