26/09/2011

El CNJC, amb els consells de joventut del sud d'Europa

A part del de Catalunya, hi ha els de Portugal, Espanya, França, Bèlgica, Croàcia, Eslovènia, Xipre, Malta, Italia i Grècia.
El cap de setmana del 17 i 18 de setembre el CNJC va assistir a la reunió periòdica que fan els consells de joventut del sud d'Europa, alhora membres del http://youthforum.org/http://youthforum.org/ (YFJ). Per part nostra hi van assistir el vicepresident primer, Víctor Albert, i la secretària d'Internacional, Mònica Vázquez.

La trobada va tenir lloc a Mollina (Málaga) i va servir per compartir agenda pel proper semestre, identificar objectius comuns, acordar fer lobby en defensa del programa Youth In Action i planificar esdeveniments conjunts per 2011-2012. A més, es van acordar posicions comunes com a grup de cara al COMEM, el Comitè de Membres del YFJ que se celebrarà del 18 al 20 de novembre a Braga.

D’altra banda, en el marc de la Universitat de Mollina que se celebra cada estiu, el CNJC ha estat present també a les jornades d’avaluació del projecte Euro-Àfrica organitzat pel Consell de la Joventut de Portugal, del qual som col·laboradors.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.