Actualitat

28/04/2014

El CNJC, amb les iniciatives de foment i reflexi贸 sobre l鈥檈mprenedoria

鈥婨l Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) ha participat recentment en diferents actuacions de foment, suport i creaci贸 de discurs envers l鈥檈mprenedoria i l鈥檃utoocupaci贸.El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) ha participat recentment en diferents actuacions de foment, suport i creaci贸 de discurs envers l鈥檈mprenedoria i l鈥檃utoocupaci贸. Tal com recull el document de mesures per a l鈥檕cupaci贸 juvenil consensuat per les entitats del CNJC, el foment de l鈥檃utoocupaci贸 i el cooperativisme joves forma part d鈥檜na de les l铆nies d鈥檃ctuaci贸 per millorar les oportunitats d鈥檕cupaci贸 i desenvolupament professional dels i les joves.

En aquest sentit, el CNJC ha participat en l鈥檈laboraci贸 de diferents informes i posicionaments, que detallem a continuaci贸, amb els corresponents resultats obtinguts:

路聽聽聽聽聽聽 Informe 鈥淟'emprenedoria a Catalunya: activitat, educaci贸 i pol铆tiques鈥 elaborat pel CTESC
El Consell de Treball, Econ貌mic i Social de Catalunya (CTESC) ha realitzat un informe sobre l鈥檈mprenedoria amb la finalitat d鈥檃portar un seguit de consideracions i recomanacions al Govern en aquest 脿mbit. El CNJC hi va participar aportant el seu posicionament en l鈥檃partat d鈥檈ducaci贸 per a l鈥檈mprenedoria. Us recomanem consultar els resultats finals, tamb茅 podeu accedir a la presentaci贸 din脿mica de l鈥檌nforme.

路聽聽聽聽聽聽 Di脿leg Estructurat: Emprenedoria i inclusi贸 social
El CNJC participa des de fa diverses edicions al grup de treball estatal del Di脿leg Estructurat de la Comissi贸 Europea entorn les pol铆tiques de joventut. Aquest proc茅s de concertaci贸 social entre les institucions comunit脿ries i la societat civil ha acabat recentment la tercera fase del seu tercer cicle (presid猫ncia Gr猫cia), centrada en la reflexi贸 i el debat sobre emprenedoria i inclusi贸 social. Us facilitem les recomanacions sorgides a la confer猫ncia grega, aix铆 com les conclusions que es van aportar conjuntament amb el Consejo de la Juventud de Espa帽a.聽

D鈥檃ltra banda, el CNJC d贸na suport als seg眉ents programes:

路聽聽聽聽聽聽聽聽聽聽 Programa At铆pics聽
El Consell ha acordat donar suport al programa 鈥淎t铆pics鈥 de preincubaci贸 d鈥檌dees positives per joves. Per tal que pugueu con猫ixer amb m茅s profunditat aquest programa pioner, us recomanem visualitzar el v铆deo de presentaci贸 d鈥橝t铆pics. M茅s endavant difondrem m茅s detalls del contingut del programa. 聽

路 聽 聽 聽 聽 聽聽Foment del cooperativisme Seguint amb una de les l铆nies priorit脿ries del CNJC en mat猫ria d鈥檕cupaci贸 juvenil, com 茅s el foment del 聽cooperativisme, volem donar a con猫ixer tamb茅 les sessions de la聽Federaci贸 de Cooperatives de Treball de Catalunya d鈥橭rientaci贸 i suport a la creaci贸 de cooperatives.

Subscriu-te!