03/03/2011

El CNJC, amb les jornades "Joves, comunicació i futur"

Tindran lloc al maig a la UAB i estan adreçades a joves de Llatinoamèrica, Europa, Àsia i Àfrica.
Els dies 9 i 10 de maig tindran lloc les jornades "joves, comunicació i futur", organitzades per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), el Gabinet de Comunicació i Educació, Mentor Media Literacy i Masarat i amb la col·laboració del CNJC.

La trobada té per objectiu, segons els organitzadors, "conformar un espai de debat i disseny de projectes entre joves estudiants de comunicació d'Europa, Amèrica Llatina, Àsia i Àfrica", i respon a la "necessitat de potenciar la reflexió i impulsar iniciatives en el marc d'una conjuntura comunicativa mundial marcada per la crisi financeara, el creixement de la teleescoombraria, l'impacte d'Internet i la necessitat urgent de reinventar la comunicació".

Amb les jornades, es vol que els joves estudiants i investigadors de la comunicació tinguin un paper protagonista i, al mateix temps, disposin d'un altaveu per donar a conèixer les seves inquietuds, interrognats i, especialment, les seves idees, projectes i aportacions "per a redefinir el panorama mediàtic i aprofitar les posibilitats i oportunitats que obre la societat del coneixement".

Consulta tota la informació sobre les jornades aquí.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.