14/03/2018

El CNJC aposta per models alternatius d'accés i tinença d'habitatge conjuntament amb la DG de Joventut

La Direcció General de Joventut (DGJ) de la Generalitat de Catalunya i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya encetem aquest mes de març un programa d’impuls dels models alternatius d’accés i tinença de l’habitatge davant la pressió i els preus abusius que presenta el mercat immobiliari. Com a conseqüència, els processos d’emancipació de les persones joves es veuen greument afectats.

Per aquest motiu, i amb l’objectiu de donar suport a iniciatives municipals, engeguem de manera conjunta un programa que constarà de dues parts diferenciades. Una dirigida al personal administratiu relacionat amb la joventut i/o amb l’habitatge, i una segona dirigida a les persones joves, que es durà a terme més endavant.

La primera meta serà el curs “Els models alternatius d’accés i tinença de l’habitatge i les polítiques de joventut” que es durà a terme els propers dies 10 i 17 d’abril a Barcelona a càrrec de la Cooperativa Celobert, experta en models alternatius d’accés i tinença de l’habitatge i la Fundació La Dinamo, que impulsa experiències d’habitatge cooperatiu.


Properament informarem de les activitats dirigides al jovent i a les entitats, així com d’una trobada entre professionals administratius i joves.

Més informació a la pàgina web de la DGJ.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.