Actualitat

02/11/2010

El CNJC atorga el premi de l'1% en cooperació

L'SCI guanya el premi de l'1% del pressupost del CNJC a projectes de CooperacióEl CNJC ha resolt atorgar el premi de l'1% del seu pressupost de cooperació, al projecte Reforçar la cultura de la no-violència i el treball voluntari entre el jovent palestí, a partir de la revalorització de la seva identitat entre Jerusalem i Cisjordània, del Servei Civil Internacional.

Aquest projecte té com a objectiu reforçar les xarxes de voluntariat entre el jovent palestí i accentuar la importància de la la identitat cultural pròpia, de la cultura de la no violència i del respecte pels drets humans, socials i culturals, en 12 localitats palestines.

Per assolir aquests objectius l'SCI ha planificat formar 12 grups de voluntaris i voluntàries de les diferents localitats (uns i unes 240 joves), que posteriorment han de coordinar diferents activitats dissenyades per treballar els eixos del projecte.

Algunes activitats, amb una participació estimada de 2.400 persones, se celebrarant al llarg 13 dies del voluntariat, amb motiu  de dates assenyalades com el dia de la Nakba, de la dona treballadora, de la terra o del medi ambient.

En el marc del projecte també hi ha inclosa la celebració de camps d'estiu per uns 130 joves palestins i palestines, i d'arreu del món.

Subscriu-te!