08/11/2011

El CNJC celebra el 10è Sopar de l'Associacionisme

El dissabte 5 de novembre, al Museu d'Història de Catalunya, on es van entregar també els Premis de l'Associacionisme.

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) va celebrar dissabte, 5 de novembre, la 10a edició del Sopar de l'Associacionisme Jove Català, l'espai de trobada informal de representants de les entitats juvenils, així com de l'administració local i nacional i altres convidats.

Prop d'un cententar de persones van assistir a la trobada, que va comptar amb la participació del president del Fòrum Europeu de la Joventut, Peter Matjasic i del director del Museu d'Història de Catalunya, amfitrió de l'acte, Agustí Alcoberro, així com del president del CNJC, Benjamí Aguilar. També van ser presents a l'acte el director general de Joventut de la Generalitat, Toni Reig, la directora de l'Agència Catalana de Joventut, Montserrat Suari, els coordinadors territorials de Joventut de Barcelona, Girona i Terres de l'Ebre (Oriol Martin, Anna Prior i Tere Marcelino, respectivament) i el regidor d'Adolescència i Joventut de l'Ajuntament de Barcelona, Raimond Blasi.

Com cada any, el Sopar va ser el marc en què es van lliurar els Premis de l'Associacionisme Jove Català, que també arriben a la seva 10a edició. Enguany, els premiats van ser el programa "Blog Europa", de TV3, com a programa més compromès amb la gent jove; la Trobada de Caps, de la Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge, com a millor projecte associatiu; i els consells de la joventut de les Illes Balears i del País Valencià per la seva trajectòria associativa, justament quan estan passant greus moments de reconeixement econòmic i polític.

Com ja vam fer l'any passat amb els guardons elaborats per alumnes de l'Escola Municipal d'Art "Leandre Cristòfol" de Lleida, aquesta vegada els premis han estat obra dels alumnes de l'Escola Municipal d'Art "Arsenal" de Vilafranca del Penedès, que també van ser presents a l'acte.

Podeu veure algunes imatges del Sopar i l'entrega de premis aquí.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.