18/01/2011

El CNJC celebra la 33a Assemblea General

Té lloc aquest dissabte, 26 de febrer, al Centre Cívic Pati Llimona, de Barcelona.
El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) celebra aquest dissabte la seva 33a Assemblea General Ordinària. A diferència d'altres anys, aquesta vegada se celebra durant un sol dia i és a la ciutat de Barcelona, concretament al centre cívic Pati Llimona. La trentena d'entitats acreditades valoren i aproven, si s'escau, l'informe de gestió del curs que es tanca i el pla de treball per al següent, a més de les resolucions que el Secretariat i les mateixes entitats presenten per ser debatudes en assemblea. Així mateix, l'assemblea d'enguany suposa un relleu en la figura del president, ja que Víctor Albert acaba el seu mandat.

L'Assemblea General és l'espai de trobada de les entitats membres, on es fa balanç de la feina feta durant el darrer mandat, es defineixen els nous projectes i es tria l'equip humà que els portarà endavant. El lema d'enguany, atès el canvi de model de la institució que es proposarà, és "Repensem el CNJC".

Al fitxer adjunt trobareu l'ordre del dia.

Documents adjunts 
AdjuntMida
PDF icon AGO: Ordre del dia8.05 MB

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.