18/07/2014

El CNJC compareix al Parlament per explicar el seu Pla de Treball i parlar sobre l’ocupació juvenil

Núria Ramon, la presidenta del CNJC ha comparegut el 16 de juliol a la Comissió de Polítiques de Joventut.

 

La presidenta del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), Núria Ramon ha comparegut aquest dimecres 16 de juliol a la Comissió de Polítiques de Joventut del Parlament per parlar sobre l’ocupació juvenil i explicar el pla de treball del CNJC.

Ramon ha aportat dades sobre l’ocupació juvenil, ha explicat les mesures que des del CNJC es van proposar al Ple monogràfic de joventut celebrat fa un any i ha fet un repàs de l’estat d’aquestes mesures.

Així, les cinc principals mesures per combatre l’atur juvenil que es van demanar al Ple, i que es van consensuar amb les entitats del CNJC, són: la creació d’un espai de concertació amb els agents socials; l’aplicació de la Garantia Juvenil europea; el foment de l’autoocupació i el cooperativisme; les mesures per a la millora de la formació, i les mesures per a la millora de les condicions laborals. La presidenta del CNJC també ha fet un repàs del compliment dels acords del Ple monogràfic celebrat fa un any. 

A més, Núria Ramon ha fet una crítica al Plan Nacional de la Implantación de la Garantía Juvenil en España i ha explicat les demandes del CNJC al Pla de Garantia Juvenil a Catalunya.

Finalment la presidenta ha explicat el Pla de Treball del CNJC previst per al pròxim curs.
 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.