11/01/2016

El CNJC concedim 4 beques del 50% per participar en l'estarter: itinerari per a associacions

El CNJC bequem el 50% de la inscripció a 4 persones que pertanyin a alguna entitat de ple dret del CNJC (preu inscripció 500€). Si esteu interessats, envieu un correu a participacio@cnjc.cat. Es tindrà en compte un estricte ordre d'inscripció.

Per segon any consecutiu, diferents associacions, cooperatives i projectes, entre elles el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, i conjuntament amb IGOP-UAB, reeditem l'itinerari específic per a associacions dins de l'stArter (veure fitxer aquí).
 
Si voleu participar en l'estArter per associacions, el CNJC beca el 50% de la inscripció a 4 persones que pertanyin a alguna entitat de ple dret del CNJC (preu inscripció 500€). Si esteu interessats, envieu un correu a participació@cnjc.cat. Es tindrà en compte un estricte ordre d'inscripció.
 
L'estArter és una experiència formativa col·laborativa per a iniciatives col·lectives, amb vocació transformadora, que facilita les reflexions i eines per fer front als reptes del dia a dia. Més informació, documents i vídeos a www.estarter.cat
 
Per a qualsevol dubte podeu trucar al CNJC o enviar un mail a participacio@cnjc.cat.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.