Actualitat

11/01/2016

El CNJC concedim 4 beques del 50% per participar en l'estarter: itinerari per a associacions

El CNJC bequem el 50% de la inscripci√≥ a 4 persones que pertanyin a alguna entitat de ple dret del CNJC¬†(preu inscripci√≥ 500‚ā¨). Si esteu interessats,¬†envieu un correu a participacio@cnjc.cat. Es tindr√† en compte un estricte ordre d'inscripci√≥.

Per segon any consecutiu, diferents associacions, cooperatives i projectes, entre elles el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, i conjuntament amb IGOP-UAB, reeditem l'itinerari específic per a associacions dins de l'stArter (veure fitxer aquí).
 
Si voleu participar en l'estArter per associacions,¬†el CNJC beca el 50% de la inscripci√≥ a 4 persones que pertanyin a alguna entitat de ple dret del CNJC¬†(preu inscripci√≥ 500‚ā¨). Si esteu interessats,¬†envieu un correu a participaci√≥@cnjc.cat. Es tindr√† en compte un estricte ordre d'inscripci√≥.
 
L'estArter és una experiència formativa col·laborativa per a iniciatives col·lectives, amb vocació transformadora, que facilita les reflexions i eines per fer front als reptes del dia a dia. Més informació, documents i vídeos a www.estarter.cat
 
Per a qualsevol dubte podeu trucar al CNJC o enviar un mail a participacio@cnjc.cat.

Subscriu-te!