02/05/2014

El CNJC convoca a la Comissió Jove per consensuar les mesures del PAJ-16

El Pla d'Actuació Jove 2016 ha de partir dels objectius estratègics i operatius del Pla Nacional de Joventut de Catalunya i ha de concretar-los en objectius específics per a cada un dels reptes que el conjunt del moviment associatiu juvenil es planteja aconseguir o sobre els quals vol contribuir de cara a l'any 2016. El PAJ 2014-2016 està impulsat pel CNJC i s'ha d'alimentar de la veu de les entitats membres, així com d'altres plataformes, moviments o formes d'organització col·lectiva juvenil que puguin aportar riquesa, representació i discurs a les polítiques de joventut.

El Consell Nacional de Joventut de Catalunya (CNJC) és l'òrgan encarregat de liderar l’elaboració del Pla d'Actuació Jove 2016 (PAJ-16). El Pla Nacional de Joventut de Catalunya 2020 (PNJCat) està compost per tres projectes: Projecte Govern, Projecte Territori i Projecte Jove. El Projecte Jove s'articula a partir de l'acció pròpia del moviment organitzat juvenil i disposarà de dos plans d'actuació: el PAJ 2014-2016 i el PAJ 2017-2020.

El PAJ ha de partir dels objectius estratègics i operatius del PNJCat i ha de concretar-los en objectius específics per a cada un dels reptes que el conjunt del moviment associatiu juvenil es planteja aconseguir o sobre els quals vol contribuir de cara a l'any 2016. El PAJ 2014-2016 està impulsat pel CNJC i s'ha d'alimentar de la veu de les entitats membres, així com d'altres plataformes, moviments o formes d'organització col·lectiva juvenil que puguin aportar riquesa, representació i discurs a les polítiques de joventut.

El passat 9 d'abril les entitats juvenils del CNJC vam treballar entorn a les accions i mesures dels 7 reptes del PAJ-16. Ara s'està treballant en un document que inclourà les propostes sorgides en aquella sessió. Aquest document serà el que es treballarà el proper dimecres 7 de maig. L'assistència a aquesta sessió de treball està oberta a totes les entitats del CNJC i de la Xarxa de Consells Locals de Catalunya. Tanmateix, la convocatòria la fem extensiva a altres plataformes i moviments d’àmbit nacional, amb l’objectiu d’incloure el màxim de diversitat de veus del moviment juvenil organitzat. Aquest grup de treball seria el que en el PNJCat s'anomena "Comissió Jove".

La Comissió Jove (Grup de Treball) tindrà lloc el dimecres 7 de maig a les 19h a la seu del CNJC (Pl. Cardona, 1-2 baixos, Barcelona).

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.