Actualitat

02/05/2014

El CNJC convoca a la Comissi贸 Jove per consensuar les mesures del PAJ-16

El Pla d'Actuaci贸 Jove 2016聽ha de partir dels objectius estrat猫gics i operatius del Pla Nacional de Joventut de Catalunya聽i ha de concretar-los en objectius espec铆fics per a cada un dels reptes que el conjunt del moviment associatiu juvenil es planteja aconseguir o sobre els quals vol contribuir de cara a l'any 2016.聽El PAJ 2014-2016 est脿聽impulsat pel CNJC i s'ha聽d'alimentar de la veu de les entitats membres, aix铆 com d'altres plataformes, moviments o formes d'organitzaci贸 col路lectiva juvenil que puguin aportar riquesa, representaci贸 i discurs a les pol铆tiques de joventut.

El聽Consell Nacional de Joventut de Catalunya (CNJC)聽茅s l'貌rgan encarregat de liderar聽l鈥檈laboraci贸聽del聽Pla聽d'Actuaci贸聽Jove聽2016 (PAJ-16).聽El聽Pla Nacional de Joventut de Catalunya 2020 (PNJCat)聽est脿 compost per tres projectes: Projecte Govern, Projecte Territori i Projecte Jove.聽El Projecte Jove s'articula a partir de l'acci贸 pr貌pia del moviment organitzat juvenil i disposar脿 de dos plans d'actuaci贸: el PAJ 2014-2016 i el PAJ 2017-2020.

El PAJ ha de partir dels objectius estrat猫gics i operatius del PNJCat i ha de concretar-los en objectius espec铆fics per a cada un dels reptes que el conjunt del moviment associatiu juvenil es planteja aconseguir o sobre els quals vol contribuir de cara a l'any 2016.聽El PAJ 2014-2016 est脿聽impulsat pel CNJC i s'ha聽d'alimentar de la veu de les entitats membres, aix铆 com d'altres plataformes, moviments o formes d'organitzaci贸 col路lectiva juvenil que puguin aportar riquesa, representaci贸 i discurs a les pol铆tiques de joventut.

El passat 9聽d'abril les entitats juvenils del CNJC vam treballar聽entorn a les accions i mesures dels 7 reptes del PAJ-16. Ara s'est脿聽treballant en un document que inclour脿 les propostes sorgides en aquella sessi贸. Aquest document ser脿 el que es treballar脿聽el proper dimecres 7 de maig.聽L'assist猫ncia a aquesta sessi贸 de treball聽est脿 oberta聽a totes les entitats del CNJC i de la Xarxa de Consells Locals de Catalunya. Tanmateix, la聽convocat貌ria la fem extensiva a altres plataformes i moviments聽d鈥櫭爉bit nacional, amb l鈥檕bjectiu聽d鈥檌ncloure el m脿xim de diversitat de veus del moviment juvenil organitzat. Aquest聽grup聽de聽treball聽seria el que en el PNJCat s'anomena聽"Comissi贸 Jove".

La Comissi贸 Jove (Grup聽de Treball) tindr脿 lloc el dimecres聽7 de maig a les 19h a la seu del CNJC聽(Pl. Cardona, 1-2 baixos, Barcelona).

Subscriu-te!