19/12/2017

EL CNJC culmina el procés participatiu #FemCarta

El procés participatiu #FemCarta, que té per objectiu construir la 4a Carta Catalana de la Joventut, arriba a la darrera etapa. Entre els mesos d’agost i de novembre d’aquest 2017 s’han dut a terme 14 tallers de retorn amb les diferents entitats del CNJC arreu del territori. Més de 160 persones hi han pogut participar.

L’intercanvi d’opinions i expectatives ha convertit l’elaboració de la Carta en un procés molt interessant per obrir debats en el si de les entitats i ha servit per enriquir el document, que té l’objectiu d’esdevenir una eina d’incidència política en clau propositiva. D’altra banda, al llarg d’aquesta etapa s’ha recollit un total de 96 esmenes entre els diferents eixos que la conformen.

En aquesta propera fase, l’equip de secretariat del CNJC treballarà en la redacció final de la Carta tenint en compte totes les aportacions de les entitats. Durant aquest període, s’obrirà un temps i un espai de negociació amb les diferents entitats per informar de l‘estat de les esmenes i per poder decidir de quina manera s’incorporaran.

Per últim, des del CNJC volem agrair profundament a totes aquelles associacions que han col·laborat de manera activa en aquesta etapa de retorn de la 4a Carta Catalana.

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.