17/04/2013

El CNJC demana entrar al grup promotor del Pacte Nacional pel Dret a Decidir

Així quedaria garantiria la presència de la visió i interessos dels i les joves en aquest procés pel futur del país.

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) creu important pertànyer al grup promotor del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, ja que d’aquesta manera, com a representant de la joventut, garantiria la presència de la visió i interessos dels i les joves en aquest procés pel futur del país.
 
El Pacte Nacional pel Dret a Decidir és un instrument que ha de garantir un espai de trobada entre partits i entitats de la societat civil per blindar un full de ruta que permeti als catalans decidir a les urnes el futur del país..
 
El CNJC entén que no es pot deixar al marge la veu de la joventut catalana en un moment tan important a nivell social i nacional. No es pot dissenyar el futur del país sense la implicació dels i les joves. En aquest sentit, el CNJC és l’interlocutor idoni, ja que és la plataforma que aglutina al jovent associat des de la pluralitat i la representativitat.
 
Per aquests motius, el CNJC ha traslladat aquesta voluntat al President de la Generalitat, Artur Mas, i al Conseller de Presidència, Francesc Homs. El CNJC considera clau tenir presencia en aquest organisme per vetllar per la inclusió del vot als 16 anys a la futura consulta sobre l’autodeterminació, així com a altres processos electorals.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.