15/10/2015

El CNJC demanem el compromís del Govern de la Generalitat en l’impuls d’un marc normatiu propi de foment i suport de l’associacionisme educatiu

Hem fet arribar una carta a la Direcció General de Joventut signada per les organitzacions significatives de l’associacionisme educatiu i pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya.El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i les organitzacions significatives de l’associacionisme educatiu hem fet arribat una carta (llegir) a la Direcció General de Joventut en què demanem el compromís del Govern de la Generalitat en l’impuls d’un marc normatiu propi de foment i suport de l’associacionisme educatiu.
 
Aquesta necessitat neix de la complexitat d'impulsar determinades polítiques sense l'existència d'un marc normatiu propi que protegeixi i fomenti l'associacionisme educatiu. Especialment en aquells àmbits en què existeix normativa sectorial que afecta  l’activitat desenvolupada per l’escoltisme, l’esplai i altres moviments infantils i juvenils de base associativa i voluntària.
 
El fet d’incidir permanentment en un ventall ampli de lleis i reglaments, que a més a més estan impulsats des d’altres perspectives, objectius i diferents graus de coneixement de la realitat de l’associacionisme educatiu, dificulta la tasca que es realitza en aquest sentit des de les entitats, des del CNJC com des de la mateixa Direcció General de Joventut.
 
A la vegada, aquests darrers anys ha pres una força important el grau d’identificació de l’associacionisme educatiu amb infants i joves, com una realitat amb unes característiques i necessitats singulars respecte a l’oferta de serveis de lleure, oci i socioeducatius que presten empreses, administracions i entitats.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.