04/02/2016

El CNJC demanem a la nova Direcció General de Joventut polítiques públiques que millorin la situació de les persones joves

A la carta que hem fet arribar a la Sra. Marta Vilalta també hem demanat que tingui en compte el document Propostes del jovent organitzat per un país que defensi els drets de les persones joves!El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), la plataforma que aplega a 90 entitats juvenils del país, hem felicitat a la Sra. Marta Vilalta pel nomenament com a Directora General de Joventut i l’hem encoratgem a promoure polítiques públiques que permetin millorar la situació de les persones joves.
 
En una carta que hem fet arribar a la nova Directora General de Joventut, hem exposat que considerem imprescindible apostar per una acció política que garanteixi que els i les joves desenvolupin de manera plena el seu projecte de vida. El CNJC treballem per incentivar la participació dels i les joves i defensem l’associacionisme com a  motor de cohesió i transformació social que cal promoure i reivindicar des de la ciutadania, però també i fonamentalment des de les institucions públiques.

Hem demanat també un esforç per construir un govern més just, transparent i obert a la participació ciutadana i que tingui com a prioritat la millora de la situació de les persones joves, en tant que present i futur del nostre país. Confiem que compartirem moltes de les prioritats amb la nova Directora General de Joventut, ja que hem tingut oportunitat de treballar per la defensa dels drets de les persones joves de manera conjunta en altres espais polítics i socials.

Per últim, els i les membres del Secretariat del Consell hem demanat una trobada amb la Sra. Marta Vilalta, amb l'objectiu de compartir visions sobre la situació del jovent i l’associacionisme juvenil català. Esperem que sigui una reunió que serveixi per posar en comú els reptes que afecten els i les joves així com les línies estratègiques de treball per afrontar-los.

Finalment, hem demanat que es tingui en compte el document Propostes del jovent organitzat per un país que defensi els drets de les persones joves! que vam elaborar en el marc de la nostra campanya de foment de la participació de les persones joves a les darreres eleccions al Parlament de Catalunya. Un document que també estem presentant a tots els grups parlamentaris amb la voluntat que prosperin el màxim d’iniciatives que s’hi recullen.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.