08/09/2010

El CNJC, en defensa de la llei d’acollida de les persones immigrades

El CNJC s’ha adherit al manifest d’oposició al recurs promogut per la Defensora del Poble, Sra. Luisa Cava de Llano, per considerar inconstitucional aquesta llei.El CNJC s’ha adherit al manifest d’oposició al recurs promogut per la Defensora del Poble en funcions, Sra. Luisa Cava de Llano, per considerar inconstitucional la Llei catalana d’acollida de les Persones Immigrades i Retornades a Catalunya.

El manifest promogut per AMIC-UGT, i que compta ja amb el suport de més de cinquanta entitats, s'ha enviat a la defensora del poble en funcions i a la Secretaria d'Immigració de la Generalitat de Catalunya.Les entitats signants considerem que la llei és el resultat d’un ampli debat en el qual les entitats de persones immigrades, així com d’altres agents socials i sindicals, i a més a més ha estat consensuada i aprovada al Parlament de Catalunya amb un 90% dels vots.

És per això que  demanem el seu respecte i la garantia de que no es vulneraran els processos democràtics.

Si voleu llegir el manifest us el podeu descarregar al document adjunt.

Documents adjunts 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.