27/11/2013

El CNJC ens hem reunit amb l'UJSARIO, organització de joves sahrauís

L’objectiu ha estat donar continuïtat al conveni de col·laboració amb aquesta organització.El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) ens hem reunit avui amb membres de l'UJSARIO, organització de joves sahrauís, amb l’objectiu de donar continuïtat al conveni de col·laboració establert entre el CNJC i aquesta organització. Així, el president de l’UJSARIO ens ha convidat al congrés que celebren del 27 al 30 de desembre.

Durant la reunió també hem parlat sobre el trainning Euromed i sobre el procés de xarxa juvenil Euromed. També hem posat sobre la taula la possibilitat que l’UJSARIO participi a la trobada de formació que el CNJC tenim prevista fer el mes de febrer i que vol reunir consells de joventut del sud d’Europa i les entitats juvenils del nord d’Àfrica.

Finalment en la reunió, també hem parlat de la possibilitat de fer un projecte conjunt per promoure la igualtat de gènere.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.