03/04/2013

El CNJC es reuneix amb diverses conselleries de la Generalitat

L’educació, la no criminalització de la protesta, els ajuts al lloguer, les tarifes de transport públic, el foment de l'ocupació juvenil i les subvencions a les entitats, principals temes de les reunions.

El CNJC s’ha reunit amb diverses conselleries de la Generalitat per a tractar aspectes com l’educació, la no criminalització de la protesta, els ajuts al lloguer, les tarifes de transport públic, el foment de l'ocupació juvenil i les subvencions a les entitats.

En la reunió amb la consellera d’Ensenyament de la Generalitat, Irene Rigau, el CNJC va demanar que es faciliti l’entrada d’entitats juvenils als centres d’educació secundària. A més, van parlar de la importància de fomentar la participació dels i les estudiants. El CNJC va demanar establir un conveni marc d'ús d'instal·lacions d'escoles per a entitats de lleure.

Per la seva part, en la trobada amb el conseller d’Interior, Ramon Espadaler, el CNJC va remarcar la importància de tenir en compte les entitats juvenils en l’elaboració de la llei de l’espai públic per tal d’evitar que aquesta condicioni les seves activitats. El CNJC també va explicar al conseller que s’han adherit a la campanya per a la prohibició de les bales de goma i va demanar que no es criminalitzi la protesta.

En la reunió la cap de gabinet del conseller de Territori i Sostenibilitat, Mar Jiménez, el CNJC va traslladar la necessitat que es torni a obrir una convocatòria d’ajuts al lloguer per a gent jove. A més, li va fer arribar les propostes del CNJC en relació a les tarifes de transport públic per a joves.

Finalment, el CNJC també es va reunir amb la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté. En la reunió, van parlar sobre el Pla Nacional de Joventut, concretament sobre aspectes d'emancipació. També van tractar les accions de foment de l'ocupació juvenil i les subvencions a les entitats.

En els propers dies, el CNJC té previst reunir-se amb el conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs; amb el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig i, finalment, amb el president de la Generalitat, Artur Mas.
 

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.