07/06/2011

El CNJC es reuneix amb el conseller Cleries i els grups parlamentaris

Es van posar sobre la taula les dificultats econòmiques de les entitats juvenils i del propi Consell.
El Secretariat del CNJC es va reunir divendres passat amb el conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, acompanyat del Director General de Joventut, Toni Reig. Durant la reunió, el CNJC va presenta el pla de treball d'aquest curs, fent referència als principals temes d'interlocució i als projectes prioritaris, tots ells relacionats amb les problemàtiques que avui afecten a la joventut catalana.

El Secretariat del CNJC també va posar sobre la taula les dificultats econòmiques que estan patint les entitats juvenils catalanes i el mateix Consell. Per acabar, es va valorar positivament la continuïtat que el govern ha donat al Pla Nacional de Joventut de Catalunya, tenint en compte que hi havien treballat molts actors diferents i que abans del canvi de govern s'havia aconseguit un consens en el document de bases del pla.

D'altra banda, el CNJC ha engegat una ronda de reunions amb tots els grups parlamentaris. L'objectiu d'aquestes reunions és comentar les prioritats programàtiques del Consell per aquest curs, entre elles el seguiment del desplegament de la Llei de Polítiques de Joventut i la tramitació del decret del Pla Nacional de Joventut, així com posar de relleu les principals preocupacions del CNJC en relació a la joventut catalana.  El dia 1 de juny va tenir lloc la reunió amb el grup parlamentari socialista, aquest dimarts 7 de juny té lloc la trobada amb el grup parlamentari d'ICV-EUi i en els propers dies es farà la resta.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.