11/04/2013

El CNJC es reuneix amb el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas

El Consell ha posat sobre la taula la delicada situació que viu actualment la joventut catalana.

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) s'ha reunit amb el president de la Generalitat, Artur Mas aquest dimarts 16 d'abril. En la reunió, el CNJC ja posat sobre la taula la delicada situació que viu actualment la joventut catalana i la necessitat de posar en marxa polítiques que garanteixin els processos d’emancipació i la plena ciutadania de totes les persones joves. El CNJC ha demanat al president de la Generalitat un compromís clar a posar a la centralitat de l’agenda política les problemàtiques actuals de la joventut i les polítiques per fer-hi front.

El CNJC ha presentat els principals projectes que es recullen en el Pla de Treball d’aquest curs, aprovat a l’Assemblea General del passat mes de març. Alguns dels aspectes que s'han tractat a la reunió són el futur ple monogràfic del Parlament sobre joventut, la implementació del Pla Nacional de Joventut de Catalunya, la necessitat d’un pla de xoc per a l’ocupació juvenil, altres polítiques per afavorir l’emancipació juvenil (habitatge, educació, etc.), mesures per una millora en la qualitat de la participació i la democràcia (vot als 16 anys, mesures contra la corrupció, sistema electoral, etc.), polítiques de suport i foment de l’associacionisme juvenil, projecció internacional de les entitats juvenils catalanes, entre altres.

El CNJC també està portant a terme una ronda de reunions amb els diversos grups parlamentaris i amb els consellers de la Generalitat.

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.