20/02/2013

El CNJC es reuneix amb els grups parlamentaris

L’objectiu és tractar aspectes que afecten la joventut.
 

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) ha iniciat una ronda de reunions amb els grups parlamentaris amb l’objectiu de traslladar les prioritats del CNJC en polítiques de joventut. De moment, el CNJC s’ha reunit amb dos grups. L’11 de febrer amb el Grup Parlamentari Socialista i el 15 del mateix mes amb el grup Ciutadans.

 

A les reunions s’han tractat temes genèrics de joventut (ple monogràfic al Parlament, Pla Nacional de Joventut de Catalunya i els seus plans d'actuació). També s’ha parlat sobre ocupació (pla de xoc per l'ocupació juvenil, emigració de la joventut, atur juvenil i precarietat), sobre habitatge (pla per al dret a l'Habitatge, ajuts al lloguer i noves formes de tinença) i sobre educació (igualtat d'oportunitats i pujada taxes universitàries). Finalment, també s’ha posat sobre la taula la situació actual del CNJC tant financera com pel que fa a la participació i funcionament.

 
EL CNJC té previst reunir-se amb ICV-EUIA el 20 de febrer, amb ERC el 21 de febrer i amb el PPC el 25. Resta pendent trobar una data amb CiU i la CUP.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.