Actualitat

06/06/2012

El CNJC expressa el seu malestar pels atacs al Consell de la Joventut de Badalona

L'Ajuntament no nom茅s no l'ha reconegut, sin贸 que tampoc li ha concedit cap tipus de suport econ貌mic per a la realitzaci贸 de les seves funcions i activitats. El CNJC demana al regidor Miguel Jurado que retiri les calumnies expressades vers el Consell de la Joventut de Badalona i que l'Ajuntament reprengui la relaci贸 amb el consell i la resta d'entitats juvenils de la ciutat.

Des del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), essent la plataforma que agrupa les entitats juvenils, les entitats amb una secci贸 juvenil i els Consells Locals de Joventut de Catalunya volem donar el nostre suport al Consell de la Joventut de Badalona, que aquests dies ha rebut m煤ltiples atacs per part d'alguns representants de l'Ajuntament de Badalona.

Els Consells de Joventut s贸n plataformes que coordinen les associacions juvenils del territori i que vetllen per la promoci贸 de l'associacionisme i pels drets de les persones joves. Aquests consells mereixen el reconeixement de la seva administraci贸 de refer猫ncia com a interlocutors en mat猫ria de pol铆tiques de joventut i com a m脿xima representaci贸 de les persones joves d'un territori.

En el cas del Consell de la Joventut de Badalona, l'Ajuntament no nom茅s no l'ha reconegut, sin贸 que tampoc li ha concedit cap tipus de suport econ貌mic per a la realitzaci贸 de les seves funcions i activitats.

Des del CNJC reclamem la interlocuci贸 amb la ciutadania organitzada per a la concertaci贸 de les pol铆tiques que els afecten, com a mesura que aporta qualitat democr脿tica als processos i a la presa de decisions. Defensem el model que representen els consells locals de joventut, i l'associacionisme juvenil en general, com a instruments per a la coordinaci贸 i desenvolupament dels interessos i projectes de les persones joves, per貌 tamb茅 com a espais de transmissi贸 de valors democr脿tics, de participaci贸 i de creaci贸 de ciutadans compromesos amb el seu entorn.

Per tot aix貌, demanem al regidor Miguel Jurado que retiri les calumnies expressades vers el Consell de la Joventut de Badalona i que l'Ajuntament reprengui la relaci贸 amb el consell i la resta d'entitats juvenils de la ciutat. L'animem a canviar la visi贸 que mostra vers els joves de la ciutat i a que valori el teixit associatiu juvenil ric i fort del que gaudeix la ciutat de Badalona, encap莽alat pel CJBdn.

Subscriu-te!