06/06/2012

El CNJC expressa el seu malestar pels atacs al Consell de la Joventut de Badalona

L'Ajuntament no només no l'ha reconegut, sinó que tampoc li ha concedit cap tipus de suport econòmic per a la realització de les seves funcions i activitats. El CNJC demana al regidor Miguel Jurado que retiri les calumnies expressades vers el Consell de la Joventut de Badalona i que l'Ajuntament reprengui la relació amb el consell i la resta d'entitats juvenils de la ciutat.

Des del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), essent la plataforma que agrupa les entitats juvenils, les entitats amb una secció juvenil i els Consells Locals de Joventut de Catalunya volem donar el nostre suport al Consell de la Joventut de Badalona, que aquests dies ha rebut múltiples atacs per part d'alguns representants de l'Ajuntament de Badalona.

Els Consells de Joventut són plataformes que coordinen les associacions juvenils del territori i que vetllen per la promoció de l'associacionisme i pels drets de les persones joves. Aquests consells mereixen el reconeixement de la seva administració de referència com a interlocutors en matèria de polítiques de joventut i com a màxima representació de les persones joves d'un territori.

En el cas del Consell de la Joventut de Badalona, l'Ajuntament no només no l'ha reconegut, sinó que tampoc li ha concedit cap tipus de suport econòmic per a la realització de les seves funcions i activitats.

Des del CNJC reclamem la interlocució amb la ciutadania organitzada per a la concertació de les polítiques que els afecten, com a mesura que aporta qualitat democràtica als processos i a la presa de decisions. Defensem el model que representen els consells locals de joventut, i l'associacionisme juvenil en general, com a instruments per a la coordinació i desenvolupament dels interessos i projectes de les persones joves, però també com a espais de transmissió de valors democràtics, de participació i de creació de ciutadans compromesos amb el seu entorn.

Per tot això, demanem al regidor Miguel Jurado que retiri les calumnies expressades vers el Consell de la Joventut de Badalona i que l'Ajuntament reprengui la relació amb el consell i la resta d'entitats juvenils de la ciutat. L'animem a canviar la visió que mostra vers els joves de la ciutat i a que valori el teixit associatiu juvenil ric i fort del que gaudeix la ciutat de Badalona, encapçalat pel CJBdn.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.