21/06/2013

El CNJC formarà part del Pacte Nacional pel Dret a Decidir

Dimecres 26 de juny es va fer la primera reunió.

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) formarà part del Pacte Nacional pel Dret a Decidir. La primera reunió va ser el dimecres 26 de juny al Parlament i pretén constituir un grup inicial d’organitzacions i institucions representatives que reflecteixin la pluralitat del país, amb la voluntat d’ampliar-se a totes aquelles que ho considerin oportú.

La reunió va comptar amb la presència de partits polítics, govern de la Generalitat i desenes d'entitats convidades. De moment formen part del pacte nacional el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, l'Associació de Municipis per la Independència, l'Assemblea Nacional Catalana, l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català, el sindicat agrari ASAJA, la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana, CCOO, la CECOT, el Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i Nacionals i el CoNCA. 

També es va convidar a la primera cita a la Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya, la Confederació de Cooperatives de Catalunya, el Consell de Governs Locals, el Consell Escolar de Catalunya, el Consell General de Cambres de Catalunya, el Consell Interuniversitari de Catalunya, el Consell de Treball Econòmic i Social de Catalunya, l'Ens de Comunicació Associativa, i a la Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya. 

Finalment, també formen part del llistat la Federació de Cases Regionals, la Federació de Petites i Mitjanes Empreses, Foment del Treball, l'Institut d'Estudis Catalans, l'Institut Ramon Muntaner, l'Intercol·legial, els Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya, Òmnium Cultural, PIMEC, la Plataforma per la Llengua, la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, i els sindicats UGT, Unió de Pagesos, i USOC.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.