17/06/2013

El CNJC ha celebrat el Comitè Executiu i l'Assemblea General Extraordinària

Han tingut lloc el dissabte 15 de juny i s’ha escollit Helena Vancells com a nova secretària del CNJC.

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) ha celebrat aquest dissabte 15 de juny al matí el Comitè Executiu i l’Assemblea General Extraordinària a la seu del mateix CNJC. En el Comitè Executiu s’ha presentat el Pla de Treball 2013-2014 i s’ha fet un seguiment de la tasca del Secretariat. També s’han aprovat les resolucions: "Per la millora del nostre sistema educatiu" i "Propostes de bones pràctiques en política". El Comitè Executiu és l’espai d’intercanvi de parers de les entitats entre assemblees en el qual participen els i les màximes responsables de les entitats.

El dissabte també ha tingut lloc l’Assemblea General Extraordinària en què s’ha escollit Helena Vancells, membre del Consell Local de la Joventut de Sant Feliu de Guíxols, com a nova membre del Secretariat del CNJC.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.