17/10/2014

El CNJC ha participat activament en la 15a edició de la University on Youth and Development (UYD)

S'ha celebrat a Mollina (Màlaga) del 21 al 28 de setembre i ha comptat amb una setmana d’activitats formatives i educatives.Com cada any, el CNJC ha participat en les activitats de la universitat internacional de joventut més antiga, coordinada pel Centre Nord Sud del Consell d’Europa. La UYD ha comptat amb una setmana d’activitats formatives i educatives celebrades entre organitzacions juvenils de tercer i quart nivell, amb un eix temàtic anual que enguany ha estat Youth Opportunities.

En aquest context, el CNJC ha participant en les següents activitats de l’edició 2014:

  • Curs del Centre Nord-Sud del Consell d’Europa–Formació de Formadors/es en Educació Global. Estel Buch, nova incorporació de la Borsa amb perfil internacional, va ser seleccionada com a participant entre més de 250 persones sol·licitants. El curs ha permès explorar els diferents contextos en què s’implementa l’educació global i els mecanismes que permeten que les activitats educatives de la UYD tinguin un major efecte multiplicador.
  • Curs a càrrec del CNJ Portugal “Reclaim your future!”, on hi han participat la Secretària Júlia Betrian i la formadora de la borsa del CNJC Laia Cabré. Hi han compartit bones pràctiques com ara l’estudi d’habitatge recentment fet públic i ha contribuït a difondre la seva campanya sobre el 9N. Per a més detalls de l’activitat podeu consultar el vídeo resum del curs a càrrec dels organitzadors.
  • Trobada d’entitats sòcies de la xarxa d’universitats, on cada any es decideix l’eix temàtic pel proper curs d’universitats. Així, s’ha consensuat que el nou cicle que engegarà aquest proper hivern amb la Universitat Africana i continuarà amb la Universitat Mediterrània tractarà l’enfortiment de capacitats de les organitzacions juvenils.
  • Per últim, el CNJC ha contribuït a garantir la presència de participants del Sàhara Occidental (UJSARIO) a l’activitat Escola Internacional, i així donar visibilitat al conflicte, en el marc del conveni bi – anual existent entre el CNJC i la UJSARIO.

Podeu seguir informats/des del sistema d’universitats de joventut via http://uyd.me/, i afegir-vos a la campanya selfie youth opportunities que busca donar continuïtat a la UYD. 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.