17/11/2015

El CNJC hem participat en la quarta reunió de l’Africa-Europe Youth Platform

És en el marc de la setena Universitat Africana de Joventut i Desenvolupament (AUYD) i s'ha celebrat a Nairobi.

Un any més, el CNJC hem participat en la quarta reunió de l’Africa-Europe Youth Platform (AEYP), en el marc de la setena Universitat Africana de Joventut i Desenvolupament (AUYD) celebrada a Nairobi i coordinada per la Network of International Youth Organizations in Africa (NIYOA).

S’hi ha discutit la continuïtat de la plataforma i l’estratègia per una nova etapa de cooperació juvenil euroafricana. Entre les conclusions hi destaca la importància de trobar vies de treball que permetin que la cooperació juvenil entre Àfrica i Europa es consolidi i segueixi a l’agenda política de les institucions d’ambdues regions. Hi ha una necessitat compartida per totes les entitats membres, de poder donar respostes comunes a problemes globals i de posar tots els esforços a fer visible l’impacte d’aquesta plataforma a les entitats i persones joves que en el seu dia a dia lluiten per unes condicions de vida millors.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.