06/03/2014

El CNJC hem renovat el conveni amb UJSARIO, organització de joves sahrauís

El conveni, que té una vigència de dos anys, contempla tasques d’informació, sensibilització i formació.

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) hem renovat avui el conveni amb UJSARIO, organització de joves sahrauís. Aquest conveni, que té una vigència de dos anys, preveu continuar amb la interlocució política en l'àmbit europeu, en el marc del Youth Forum, perquè es conegui la causa sahrauí.

A més, com en els anys anteriors, el conveni també contempla tasques d’informació, sensibilització i formació. En aquest sentit, s’ha destacat el rol dels recursos naturals en el conflicte, la tasca de la Plataforma Gritos Contra el Muro i s’ha apostat perquè la campanya MINURSO tingui competències en la vigilància dels drets humans.
 

Finalment, un nou aspecte que s’ha incorporat en el conveni és el compromís de treballar amb associacions sahrauís que tinguin seu a Catalunya.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.